De meest prachtige sweets van Heerlijck Bancket

Smaakvol en in stijl

Tegenwoordig is het helemaal hip, een sweettable.
Bijvoorbeeld op je bruiloft of verjaardag, zodat je gasten tal van keuze hebben uit verschillende soorten lekkernijen.

Het leuke van de sweets is dat ze allemaal op elkaar kunnen worden afgestemd qua kleur en stijl, zodat het een prachtig en lekker geheel vormt.

Sweettable

Samen jouw sweettable samenstellen?

Soorten sweets

Brownies

Lekkere smeuige, dikke brownies, wie houdt er niet van?! Mijn brownies zijn gemaakt echte callebaut chocolade en gevuld met karamel. Boven op de brownie zit nog een laagje romige ganache, die in elke kleur en stijl te maken is. Op deze manier heb je altijd een unieke, maar lekkere, brownie in jouw stijl.
Heb je voorkeur voor een andere vulling zoals noten of bijvoorbeeld m&m’s? Ook dit is mogelijk, vraag me gerust naar de mogelijkheden.

Donuts

Je houdt er van, of niet, maar donuts zijn echt een gave toevoeging in het assortiment van de sweets!
Ook bij de donuts zijn alle thema’s en stijlen mogelijk. De donuts worden gedecoreerd met een dun laagje ganache, die in alle kleuren gemaakt kan worden. Denk aan leuke neonkleuren, of juist een prachtige witte donut, met subtiele goud of zilvertinten.

Fudge

Een smeuig blokje chocolade, dat zacht blijft en smelt in je mond. Dat is fudge. Fudge is in witte, melk en pure chocolade te bestellen. Eventueel met toevoegingen van crunchy stukjes, noten, een likeur of leuke sprinkles.

Carrotcake

Bij carrotcake, of worteltjestaart, denkt niet iedereen gelijk aan iets overheerlijks. Maar de kenners weten het wel, carrotcake is écht lekker en de moeite waard om bij een sweettable te bestellen. Carrotcake is een lekkere smeuige soort cake, die weg smelt in je mond.
Om het extra lekker te maken, gebruik ik laagje crème bovenop de cake, in witte chocolade of cream cheese smaak.

 

Tartelettes

Een tartelette is een klein, luxe, gebakje dat gevuld kan worden met heel veel verschillende smaken. Denk aan karamel, citroen, framboos, aardbei, chocolade, noem het maar op! Ze zijn echt een chique verschijning tussen de sweets. Ook weer prachtig om in jouw stijl te decoreren.

  • Brownies
  • Tartelette
  • Sweets
  • Sweettable
  • Brownie
Samen met mijn zus heb ik bij Joyce een workshop gevolgd. We hebben samen (onder leiding van Joyce) een hele mooie en lekkere taart gemaakt. Trots op het eind resultaat! De taart hebben we kado gegeven aan pa en ma die 40jaar getrouwd zijn. Joyce; bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame ochtend!
Annemarie

Bestel vandaag nog jouw favoriete sweets

Bestellen

Een stijlvolle en heerlijke sweettable, helemaal in jouw stijl.

Een sweettable kan worden samengesteld uit verschillende soorten sweets, zoals donuts, brownies, carrotcake, tartelettes en fudge.
De sweets kunnen ook los van elkaar worden besteld (per 6 stuks).